Atrás

 

 

 

Fanbook. Fanzine per a fanàtics del moviment neix amb la voluntat de sumar-se com un nou node internacional a la xarxa de les arts vives, escèniques, del cos i del moviment. Una cartografía viva, creativa i emocional on seguir les noves rutes de les artes escèniques contemporànies.

 

 

El site de Fanbook 2.0, ha estat creat i editat per liquidDocs en 2014 per difondre i promocionar les activitats desenvolupades, situant-les en el mapa del món.

 

Fanbook. Fanzine per a fanàtics del moviment, amb el mateix entusiasme que explora l’actualitat i l’experimentació creativa, vol actuar en l’àmbit professional de les arts escèniques, vives i del moviment, amb la voluntat d’impulsar la col·laboració entre l’empresa, la institució i la creativitat.

 

Així, Fanbook té un interès clar pel sector empresarial vinculat a les arts escèniques, i també té com a motor la voluntat de conèixer i potenciar la seva realitat actual. Per tot això, fa una crida a tots els professionals, institucions i empreses vinculades a les arts escèniques–dansa i performance, circ i teatre, música, titelles...– i les anima a sumar-se a la nostra plataforma i a participar en els nous projectes que prepararem en l’arc temporal del 2012 al 2016.

 

Aquí i ara, et convidem a que t’emocinis amb nostraltes.

 

 

 

 

 

liquidMaps és una activitat subvencionada per: