Atrás

 

 

 

Dantza Edit és la Trobada d’Arts Escèniques a la Part Vella donostiarra que es va a celebrar durant els dies 18 i 19 de juliol, i que s’ha desenvolupat a partir de la iniciativa de liquidDocs i Noventa Grados, amb la col·laboració de diverses organitzacions privades i publiques.

 

 

El site dantzaedit.liquidmaps.org de Dantza Edit, ha estat creat i editat per liquidDocs en 2014 per difondre i promocionar les activitats desenvolupades, situant-les en el mapa del món.

 

Es tracta d’un esdeveniment pioner i nou, ja que sorgeix de les sinergies entre diferents comerços a favor de crear una cultura oberta i diversa, i a més, potencia una imatge cultural de la Part Vella de Donostia_San Sebastián apostant per la singularitat vinculada a una mostra col·lectiva.

 

Aquesta Trobada d’Arts Escèniques de carrer abasta diferents espais escènics a la Part Vella donostiarra. Les activitats es desenvoluparan en llocs interiors com Noventa Grados, Kenji Sushi Bar, Côte Bar, Arraun i la Biblioteca Central (Calle Sant Jerónimo), però també en exteriors com l’esplanada del Nàutic, la plaça Lasala i la porta de l’Església de Santa María.

 

 

 

 

liquidMaps és una activitat subvencionada per: