Atrás

 

Què és liquidMaps

 

Presentació HUB 2.0 liquidMaps.org

Versió en Castellà. Duració 10'57

Arabian, Catalan, Chinese, English, Euskera & French versions available September 2014

 

 

liquidMaps és una activitat subvencionada per:

2007-2014

 

liquidMaps.org és un servei web 2.0 que neix amb l’objectiu d’arxivar, relacionar, cartografiar i difondre la creació i la producció contemporània. 

Com a plataforma interactiva, liquidMaps.org proposa un mapa dels clústers creatius, un recorregut extens i intens per una sèrie de mapes conceptuals lligats a el Patrimoni Cultural i Intangible.

liquidMaps.org es un fòrum de creadors, productors, centres, usuaris, empreses i institucions, que neix com una eina nova i valuosa de relació i de coneixement, de contacte, promoció i difusió.

 

liquidMaps és un nou instrument del clúster creatiu i de difusió de liquidDocs.

 

Les publicacions i activitats internacionals de liquidDocs difonen des de 2007, les experiències més destacades de la creació contemporània internacional en el camp del cos, el temps, l’espai i el moviment. El seu format híbrid, textual, audiovisual i multimèdia, és coherent d’una banda amb els instruments i llenguatges de les creacions escèniques contemporànies, eclèctiques, mixtes i pluridisciplinàries.

liquidDocs respon al perfil d’un espectador/lector habituat al collage expressiu, a les noves tecnologies i xarxes de relació, a les possibilitats dels nous escenaris globals. I és una evolució lògica en un projecte ampli d’investigació i arxiu de la creació contemporània, que treballa i s’expandeix a través del registre audiovisual, de la interface cibernètica, de les mostres i les instal·lacions. 

 

liquidMaps by liquidDocs, 2012_2016

 

liquidDocs, fundat i dirigit per Xavi Rovira, va néixer en 2007 gràcies a la implicació personal i professional d’Alexis Eupierre, Toni Cots i Marcial Muñoz, el suport de liquidDocs SL, el CONCA (Generalitat de Catalunya), el Institut Ramon Llull, la Diputació Foral de Gipuzkoa, el Koldo Mitxelena Kulturenea, Noventa Grados_Concept Store, Croquis SA i la col·laboració de La Caldera Centre de Creació de Dansa i Arts Escèniques, L’Animal a l’esquena, La Poderosa_Les Santes, NU2’S, Arts Santa Mònica, Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía, Mercat dels Flors, entre molts altres.

 

Entre 2007 i 2008 vam crear el primer equip editorial assessor format per Toni Cots, Alexis Eupierre, Ester Vendrell, Iván Alcázar i Itziar Zorita, al que en 2009 es van sumar Beatriu Daniel, Àngels Margarit i Maite Oliva.

 

 A partir de 2012, el projecte liquidDocs es transforma, ampliant vincles i interessos i estenent sinergies, gràcies a la col·laboració dels membres del nou clúster de talent internacional liquidDocs & Guests format, a vint-i-cinc ciutats, per:

 

 

 

Athens: Esther Gebauer 

Barcelona: Lydia Azzopardi & Gelabert/Azzopardi, Inés Boza & Senza Tempo, LA CALDERA Centre de Creació de Dansa i Arts Escèniques, Cecilia Colacrai, Andrés Corchero & Raravis, David Climent_Pablo Molinero & Los Corderos, Toni Cots, CRIM (Creadors Independents en Moviment), Beatriu Daniel_Toni Jodar & BDDansa, Mireia de Querol, Alexis Eupierre, Pere Faura, Roberto Fratini, Cesc Gelabert & Gelabert/Azzopardi, Sònia Gómez, Isaki Lacuesta, Roser López Espinosa, Victoria Macarte, Carles Mallol, Àngels Margarit & Mudances, David Márquez, Toni Mira & Nats Nus Dansa, M.O.M_El Vivero, Marcos Morau & La Veronal, Claudia Moreso & Nats Nus Dansa, Joaquim Noguero, Sol Picó, LA PODEROSA, Bàrbara Raubert, Carles Salas & Búbulus, Las Santas, Clara Tena, Inma Varandela, Ester Vendrell 

Berlin: Mikel Aristegui & T.L.F. Danza, Constanza Macras & Dorky Park, Christoph Winkler, Matan Zamir_Nicola Mascia & Matanicola

Bilbao: Natxo Montero_Danza, Itziar Zorita 

Brussels: David Zambrano

Cairo_Bern: Omar Ghayatt & StudioMoroni

Celrà_Girona: L’animal a l’esquena 

Donostia_San Sebastián: Myriam Arkaia & Dantza Hirian, Eneko Gil & Anakrusa, Natalia Monge & Organik, Adriana Pous Ojeda & Dantzaz, Ixiar Rozas, Noemí Viana & Anakrusa, Asier Zabaleta & Ertza, Maite Zabaleta_Amaia Navascués & Norabidea Kolektiboa, Yudania Fotografía

Figueres: Maite Oliva & Wikiartmap 

Geneva: Yan Duyvendak, Oskar Gómez Mata & L’Alakran

Graz_Donostia/San Sebastián: Marta Navaridas_Alex Deutinger & Navaridas/Deutinger 

Lima_San José (Costa Rica): Francisco Centeno & Gráfica Génesis 

Lisbon: Victor Hugo Pontes

London: Nikki Tomlinson

Montpellier:  Xavier Le Roy